Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Festool akkumulátor BP 18 Li 5.0 ASI (577660)

Szerszámgépek készletről, a legjobb áron!

67 083 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
fetis.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 67 083 Ft

További termékek a kategóriából

További Festool termékek: Festool Szerszám akkumulátor

DEWALT Bluetooth 18V 5.0Ah (DCB184B-XJ) Szerszám akkumulátor 44 990 Ft-tól DEWALT Bluetooth 18V 5.0Ah (DCB184B-XJ) Makita BL1850 18V 5.0Ah Li-ion (196672-8) Szerszám akkumulátor 35 890 Ft-tól Makita BL1850 18V 5.0Ah Li-ion (196672-8) Metabo 18V 5.2Ah Li-Power (625592000) Szerszám akkumulátor 21 990 Ft-tól Metabo 18V 5.2Ah Li-Power (625592000) Milwaukee M18 B5 18V 5.0Ah Li-Ion (4932430483) Szerszám akkumulátor 28 900 Ft-tól Milwaukee M18 B5 18V 5.0Ah Li-Ion (4932430483)
Termékleírás
Akkumulátor típus Li-Ion
Akkumulátor feszültség 18 V
Akkumulátor kapacitás 5 Ah

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Gondozásmentes akkuegység minden alkalmazáshoz és géphez
A Festool 18 V-os portfólió minden alkalmazásához és gépéhez alkalmas 5,0 Ah-s akkuegység elegendő energiát biztosít minden alkalmazáshoz. Az erőteljes mindentudó készülék kiemelkedő kihozatali mennyiségekkel és akkutöltésenkénti üzemidőkkel győz meg. Erről az akkuegységek és a szénkefe nélküli EC-TEC motorok gondoskodnak. Az AIRSTREAM technológia az AIRSTREAM gyorstöltő berendezéssel történő töltés előtt és alatt aktívan hűti, ezáltal a maximális lehetséges töltési teljesítménnyel különlegesen gyorsa újra használatra kész. A Bluetooth® kapcsolat az akkus kéziszerszám bekapcsoláskor automatikusan elindítja a párosított mobil elszívót és a Festool Work alkalmazással együtt részletes információkat nyújt a töltési állapotról, az üzemi adatokról, pl. a hőmérsékletről és a töltési ciklusokról. Természetesen erre is vonatkozik a teljes körű Festool garancia.
Erőteljes univerzális szerszám: 5,0 Ah-s akkuegységek a kitartáshoz és erőkifejtéshez minden alkalmazásnál
Gyorsabban feltöltődik: AIRSTREAM SCA 8 gyorstöltő berendezéssel gyorsan és hatékonyan feltöltődik a töltés előtti és közbeni aktív hűtéssel
Praktikus: LED-kijelző a maradék kapacitás gyors ellenőrzéséhez
Biztonságos: körben gumikeret a lágymarkolat anyagából a védelemért és a gépek biztonságos felhelyezéséhez ferde felületekre
Kényelmes: a Bluetooth® lehetővé teszi a CLEANTEC elszívómobil automatikus indítását az akkus gép indításakor (ennek előfeltétele a Bluetooth®-képes elszívómobil)
Bővített Smart: Az akkumulátor Bluetooth® funkciójával kombinálva a Festool WorkApp további intelligens funkciókat tesz lehetővé, például a töltöttségi állapot és egyéb üzemi adatok, például a hőmérséklet vagy a töltési ciklusok részletes megjelenítését. A legalacsonyabb töltési állapotú akkumulátor gyors és egyszerű azonosításához a LED-es kijelzők közvetlenül az akkuegységen is megjeleníthetők. Szoftverfrissítés is lehetséges: Telepíti az aktuális verziót, hogy mindenkor a szerszámok legfrissebb funkcióival dolgozhasson
A gondtalan mindennapi munkavégzéshez: természetesen az akkuegységekre is vonatkozik a Festool szerviz biztonsága
Alkalmazás:
Erőteljes akkus mindentudó, optimálisan aktiválható a közvetlen elszíváshoz Bluetooth® kapcsolattal
Minden alkalmazáshoz, pl. fűrészeléshez, leválasztáshoz, fúráshoz, csavarozáshoz
a Bluetooth® lehetővé teszi a CLEANTEC elszívómobil automatikus indítását az akkus gép indításakor (ennek előfeltétele a Bluetooth®-képes elszívómobil)
Bluetooth® Lítium-ion (Li-ion) akkumulátoregység AIRSTREAM funkcióval minden Festool 18 V-os akkus géphez (kivéve ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400, CTC SYS)


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.